Stor suksess for Anita på Farmen Kjendis

Foto: Alex Iversen TV2

Da var finalen over og vi kan gratulere den kreative oppfinneren Erik Alfred Tesaker så mye med seieren av Farmen Kjendis 2020! Anita Hegerland kan med stolthet glede seg over en 6. plass i årets sesong og måtte gi seg på topp i den krevende hinderløypen i finaleuken grunnet en hardt skadet finger. Les mer om dramatikken på Se & Hør.

For en fantastisk fin sesong dette har vært og Anita Hegerland sin deltagelse har gjort seg bemerket hos sine tusenvis av fans her i landet. Tilbakemeldingene har strømmet på og folk har elsket å se hennes godhet og hjertevarme på TV-skjermen.

Anita hadde et fantastisk opphold på Farmen-gården i dypeste Finnskogen og har fått nye venner for livet. Selv med en hjernerystelse, kraftig forslått skulder og en stygt skadet finger har hun ikke angret på sin deltagelse og ser tilbake på eventyret med kjærlighet og glede.

Savner du å se Anita på skjermen kan du følge henne på Instagram @anitahegerlandofficial og glede deg til hun kommer i en spesialutgave av 4 Stjerners Middag. Episodene sendes 20.-23. april på TV Norge.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.