Vi er Goldfield Management

Goldfield Management er stolt av å presentere sine utvalgte talenter innen musikk, show og kunst. Vi ønsker å gi våre kunder den unike opplevelsen av høyeste kvalitet og gjør alltid vårt beste for å leve opp til dine forventninger.

Vi er dedikert til våre
artister og kunder!

Goldfield Management er mer enn bare et management. Vi er unge, vi er sultne og vi har lidenskap i hjertet. Vi er en familie i verdensklasse. Vårt team er stolte av å representere våre artister og kunstnere på den nasjonale og internasjonale arena. Vi jobber kontinuerlig sammen med våre utvalgte klienter slik at de skal lykkes på sine respektive arenaer. Ingenting kommer uten hardt arbeid, dedikasjon og kontinuitet og vi jobber målrettet mot nye høyder og drømmer. Vi elsker jobben vår og mener bestemt at the sky is the limit!

Vi ønsker å beholde vår eksklusivitet og representerer derfor til en hver tid kun et lite utvalg innen showbusiness og kunst.

Vi er management for legendariske Anita Hegerland – en av vår tids største artister med en enestående og internasjonale karriere i over 50 år. Les mer om Anita Hegerland under ”Vi representerer”. Alle media, TV og bookinghenvendelser kan sendes til Greta.

Vi formidler også nyheter og informasjon om de mange talentene i Oldfield-familien under et og samme tak. Les mer om Mike Oldfield, Sally Oldfield, Terry Oldfield & Soraya og Molly Oldfield under ”Oldfield”.

Goldfield Management er mer enn bare et management”, Greta Oldfield

Foto: Anders Øystein Gimse
Foto: Anders Øystein Gimse
KONTAKT

Goldfield Management
Baarsrudveien 2
3478 Nærsnes

greta@goldfield.no
+47 482 82 860