Se kunsten på nett

Oljemaleri COPYRIGHT

BJØRGE RØDFJELL sin store kunstutstilling på Galleri Nobel er utsatt grunnet coronapandemien.

Alle de fantastiske nye maleriene som kommer på utstilling så snart samfunnssituasjonen er avklart kan i mellomtiden sees på www.gallerinobel.com. Det er mulig å reservere malerier til en privat førvisning hos Galleri Nobel via deres nettside. Salget av de fargerike og sinnsykt kule giclée-trykkene er godt i gang og kan bestilles i nettbutikken til Galleri Nobel. De finnes i to ulike størrelser i begrenset opplag, så her er det førstemann til mølla.

OM UTSTILLINGEN

Bjørge Rødfjell har gleden av å vise sine rykende ferske, rå stilige fargeklatter på veggene til Galleri Nobel i separatutstillingen You Can´t Please Them All. Bjørge er en allsidig kunstmaler med fokus på håndverket som ligger bak portrettmaling. Målet med denne utstillingen var å skape kule og fargerike malerier der Bjørges forkjærlighet for street art kombineres med hans ferdigheter som klassisk figurativ maler. Bjørge har latt seg inspirere av noen av vår tids største ikoner i kulturlivet som har satt tydelige spor etter seg på den internasjonale arena, også etter sin død. Budskapet One Love binder det hele sammen og minner oss på at den universelle kjærligheten som driver oss fremover også er med oss i livet etter døden. Vi kan ikke tilfredsstille alle, men vi kan alle oppnå store ting. Det kan lønne seg å bli stående å beundre maleriene til Bjørge for du oppdager stadig nye overraskelser. 

Hans verk er superpopulære med rekordsalg på sine siste utstillinger på Galleri DC-3 på Fornebu i 2018 og under sommerutstillingen på Galleri POP i Langesund 2019. Bjørge sin kunst er kjøpt inn av Comfort Hotel Porsgrunn og flere private kunstsamlere i innland og utland. Bjørge har gjort en rekke kommisjoner for blant annet Den Indiske Ambassaden i Oslo og Røyken Kommune og har fått mye oppmerksomhet i pressen. Storstilt feståpning med DJ, bobler og fargerik servering loves når utstillingen kan åpnes senere i år.

Et hovedverk i den kommende utstillingen er en hyllest til Ari Behn. Det majestetiske portrettet er malt etter et unikt fotografi som Bjørge har fått æren av å portrettere fra Aris nære og kjære venn Per Heimly. 

Portrett malt i olje av Bjørge Rødfjell. COPYRIGHT

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *