Riot Boots

Riot Boots er en up and coming trio fra Toten og Biri. Bandet består av Espen Rogne (gitar og vokal), Simen Strand (trommer) og Anders Halsan Engum (bass og vokal) og har til sammen mange års erfaring som musikere på til tross for sin unge alder.

De elsker å underholde sitt publikum og spiller suveren rock med egne tolkninger av perler fra 60-, 70- og 80-tallet i tillegg til sine egne låter. De er som født til å stå på scenen og elsker hver konsert de spiller.

Espen Rogne har de siste årene vært fast gitarist i Anita Hegerlands Starfish Band og har spilt sammen med henne på store og små show i innland og utland. Rogne er en av landets mest lovende gitarister og hans satsning i Riot Boots er suveren! Espen er også kjent fra bandet Street Legal, The Last Hard Men, Dyer Maker og Dee Snider.

Simen Strand er en fenomenal trommeslager med en stor musikalitet. Han er tidligere kjent fra Hedersmenn, Kønnbændet og Los Gjøvikanos. Anders Halsan Engum er en meget dyktig musiker. Han er tidligere kjent fra Rocket, NTN, Hello Radio og Dyer Maker. Bandet har spilt med noen av landets største artister, blant annet Dee Snider (Twisted Sister), Linda Gail Lewis, Åge Sten Nilsen, Don Airey, Jan Akkermann og Kee Marcello for å nevne et lite knippe.

I mars 2019 var de backing band for Anita Hegerland, Stein Ingebrigtsen, Grethe Svensen og Barry Palmer blant annet. Vi signerte bandet i 2019 og vi kribler etter å rocke scenene med disse gutta i årene som kommer!

I 2019 spilte de på Hard Rock Café i Oslo, Kaffka på Gjøvik, Allsången på Lysekil med legendariske Anita Hegerland i tillegg til flere titalls konserter i Norge og Spania med rebooking etter rebooking. Disse gutta er populære! 2020 åpnet de med stinn brakke og stående jubel på Stopp Pressen scene i Oslo. Gutta kan oppleves på Harley Davidson Cruise til Kiel i mars! Følg med på bandets Facebookside for oppdatert konsertliste.

I 2020 står plateinnspilling for tur – STAY TUNED!

ESPEN ROGNE, gitar og vokal

ESPEN ROGNE

ANDERS HALSAN ENGUM, bass og vokal

SIMEN STRAND, trommer og vokal