Greta Hegerland Oldfield

Greta er datter av den britiske musikeren Mike Oldfield og den norske artisten Anita Hegerland. Hun er født og oppvokst i musikkbransjen. I 2018 etablerte hun sitt eget management og i 2019 lanserer hun sitt nøye utvalgte team i show business.

Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for talent. Få ting rører mitt hjerte som mennesker med en brennende lidenskap for sitt talent. Å hjelpe andre med å blomstre, mestre og lykkes er en stor motivasjon for meg. Å skape noe gjennom kreativitet gir meg lykke, enten det er på en scene, i et studio eller på et lerret. Wow-følelsen er rett og slett magisk. Å oppleve øyeblikk som gir meg gåsehud, tårer i øynene eller løfter på smilebåndet er det beste som finnes. Livet må fylles med meningsfullhet og glede og jeg er like allergisk mot negativitet som Admiral P. Det er en stor glede å drive Goldfield Management med mitt enestående team i ryggen. Jeg har opplevd helt fantastiske ting hele livet og gleder meg til å jobbe med mine utvalgte talenter. Jeg har jo musikk i blodårene og er klar for mitt neste eventyr med Goldfield Management – The gold standard of entertainment!”