Greta Hegerland Oldfield

Greta er datter av den britiske musikeren Mike Oldfield og den norske artisten Anita Hegerland. Hun er født og oppvokst i musikkbransjen. I 2018 etablerte hun sitt eget management og i 2019 lanserer hun sitt nøye utvalgte team i show business. Lanseringsåret har tatt teamet med et brak både innen musikk- og kunstbransjen, og vi jobber målrettet mot nye høyder for året 2020 og for fremtiden.

Greta har også en enorm kjærlighet for dyr og er utdannet dyrepleier (sykepleier for dyr), diplomert hundemassør og Certified Canine Rehabilitation Practitioner (CCRP) fra Universitetet i Tennessee. Hun har drevet og medeid AniCura Rehab Sandvika siden 2012, en av Norges fremste rehabiliterings- og treningsklinikker for smådyr.

Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for talent. Få ting rører mitt hjerte som mennesker med en brennende lidenskap for sitt talent. Å hjelpe andre med å blomstre, mestre og lykkes er en stor motivasjon for meg. Å skape noe gjennom kreativitet gir meg lykke, enten det er på en scene, i et studio eller på et lerret. Wow-følelsen er rett og slett magisk. Å oppleve øyeblikk som gir meg gåsehud, tårer i øynene eller løfter på smilebåndet er det beste som finnes. Livet må fylles med noe meningsfylt og mye glede og jeg er like allergisk mot negativitet som Admiral P. Jeg tror hardt på at man er et godt menneske om man har kjærlighet for dyr og er virkelig stolt av mine over 10 år i veterinærbransjen! Kollegaene mine, pasientene mine og dyreeierne mine er uvurderlige.

Det er en stor glede å nå kunne drive Goldfield Management med mitt enestående team i ryggen. Jeg har opplevd helt fantastiske ting hele livet og gleder meg til å jobbe med våre talenter i årene som kommer. Jeg har jo musikk i blodårene og er klar for eventyrene som venter med Goldfield Management – The gold standard of entertainment. Just doing what we love!”