Bjørge Rødfjell

Bjørge Rødfjell (f. 1977) har røtter fra Mo i Rana og Gudbrandsdalen og kommer fra en kreativ familie med kunstnere, musikere og steinhuggere. Selv har han jobbet seg opp til å bli en fantastisk billedkunstner og meget ettertraktet kursholder, både i innland og utland. Han har en egenart utenom det vanlige i sine malerier der han revolusjonerer det klassiske oljemaleriet i sine moderne tolkninger inspirert av alle stilarter og maleteknikker. Det er likevel viktig å påpeke at Bjørge er en forkjemper for håndverket og de maletekniske ferdighetene som ligger bak hans håndmalte portretter.

Han har gjort oppdrag for Starbucks på Oslo Lufthavn Gardermoen, den Indiske Ambassaden i Oslo, ordførerportrett for Røyken Kommune og er kjøpt inn av Comfort Hotel Porsgrunn og private kunstsamlere.

Full CV og oversikt over hans verk kan sees på www.gallerirodfjell.no.

Bjørge Rødfjell er representert ved Fineart i Oslo, Gategalleriet i Bergen, Røros Kunstformidling og Beuteltier ART i Leipzig.

Bjørge er også en meget dyktig kursholder og driver til daglig sin egen maleskole på Nærsnes i Asker.

Forespørsler om utsmykningsoppdrag, malekurs eller kommisjoner sendes til
greta@goldfield.no.

Elever og kursdeltagere sier om Bjørge;
”Bjørge er veldig dyktig kunstner og malelærer. Anbefales på det varmeste.”, 2019
”Anbefaler kurs med Bjørge på det varmeste. Veldig flink, hjelpsom, engasjert og hyggelig.”, 2019.

”Jeg var i Contignac på malekurs med Bjørge. Det var en flott opplevelse. Han tok seg tid til alle, slik at man kunne føle seg trygg, og læringen gikk raskere. Han er fantastisk flink til å lære bort!”, 2019