Bjørge Rødfjell

Bjørge har røtter fra Mo i Rana og Gudbrandsdalen og kommer fra en familie av kunstnere, musikere og steinhuggere. Selv har han jobber seg opp for å bli en ettertraktet kursholder innen malekunst og jobber fulltid som billedkunstner. Han er en figurativ ekspresjonistisk kunstmaler som hovedsakelig jobber med malerier og tegninger, men også skulpturer og installasjoner.

Han jobber hovedsakelig med oljemaling og tolker det figurative uttrykket med ekspresjonistiske følelser og inntrykk fra fortid, nåtid og fremtid. Maleriene hans domineres ofte av portretter med klare budskaper i form av valg av motiv, bakgrunn, ord og farger.

Gjennom sin utdanning har han tilegnet seg kunnskap om teknikker, materialer og metoder som ble brukt i de gamle klassiske maleriene, og disse benytter han i stor grad i sitt eget arbeid. Disse teknikkene kombinerer han ofte med moderne maleteknikker i sine kunstverk.
Malekurs Bjørge har de senere årene drevet egen maleskole med 30 elever på Spikkestad i Røyken og starter nå opp galleri, atelier og malekurs på Nærsnes i Røyken høsten 2019. Les mer om Bjørges meget populære malekurs på www.gallerirodfjell.no.

Forespørsler om utsmykningsoppdrag, malekurs eller kommisjoner sendes til
melissa@goldfield.no.

Elever og kursdeltagere sier om Bjørge;
”Bjørge er veldig dyktig kunstner og malelærer. Anbefales på det varmeste.”, 2019
”Anbefaler kurs med Bjørge på det varmeste. Veldig flink, hjelpsom, engasjert og hyggelig.”,
2019
”Jeg var i Contignac på malekurs med Bjørge. Det var en flott opplevelse. Han tok seg tid til alle, slik at man kunne føle seg trygg, og læringen gikk raskere. Han er fantastisk flink til å lære bort!”, 2019